Otevíráme Prague Louku v novém

blog

Hned jak začalo trošku teplé počasí pustili jsme se do inovací v našem areálu. Vše dobré, co u nás máte rádi zůstalo, ale přibylo mnoho nového. Nemůžete se dočkat, až to u nás uvidíte? 

My se zase nemůžeme dočkat, až vám novinky ukážeme. 

1.6. otevíráme Prague Louku v novém.

A co vše přibylo? 

WAKEBOARDING - je již plně instalován a vy si na něj můžete dělat rezervace v našem rezervačním systému. ZDE

A co to ten WAKE vlastně je? Vlek, který je umístěný nad rybníkem a pomocí, kterého vás táhneme a vy si užíváte jízdu na WAKEBOARDU. Je vhodný pro začátečníky i pokročilé jezdce. Tak schválně, kdo ho u nás první otestuje? 

STODOLA

Pro svatby, firemní akce, oslavy narozenin jsme vyladili naší stodolu tak, že se vám z ni nebude chtít domů. Rozšířili jsme kapacitu, zařídili ji moderně a útulně doplnili barem, který má jako dekoraci živý mech. Nechybí promítací plátno, houpačky na kterých si vaši hosté budou hovět. Stodola má i zastřešenou terasu s výhledem na přírodní biotop. 

Chystáte společenskou událost nebo firemní akci? Naše stodola je vám k dispozici. Poptejte u nás aktuální volné termíny.  Máte speciální požadavek? Sem s ním. Milujeme výzvy. 

TANEČNÍ PARKET

Horečka letní noci může začít. Připravili jsme velkorysý taneční parket, který už se těší na vaše taneční kreace, firemní večírky, lekce salsy nebo svatební veselici.

OZVUČENÍ

Koupili jsme nové ozvučení a těšíme se, že u nás budou vystupovat malé, neznámé kapely, které u nás odstartují svou kariéru. Karel Gott také musel někde začít, no ne? Ozvučení, pódium je pro začínající umělce zdarma. Je jen potřeba si předem domluvit termín s naší manažerkou Terezou. Ozvučení a pódium samozřejmě k dispozici i při firemních eventech, oslavách i akcích. 

STÁNEK

Milí cyklisté, in-line bruslaři i kolemjdoucí. Abyste se u nás občerstvili už nebudete muset chodit do areálu. Přidali jsme stánek k cestě. Takříkajíc mezi plot. Stačí u nás tedy přibrzdit a doplnění energie na další cestu může začít. 

GLAMPING 

Výstavba překrásných glampingů právě probíhá. Bližší informace o výstavbě i otevření glampingu s vámi budeme sdílet u nás na webu i sociálních sítích. Sledujte nás.

Vítej sezóno 2024!

PS: a ještě jsme vám chtěli říct, že pracujeme na tom, abychom pro vás naše služby mohli poskytovat po celý rok, ale o tom až zase příště.